torstai 15. maaliskuuta 2012

Let's Skate

  Nyt kun kadut ovat viimeinkin alkaneet sulamaan ja kuivumaan, myös skeittaamaan pääsy on muuttunut paljon vaivattomammaksi. Tänä talvena mulla on ollut muutenkin yllättävän paljon aikaa ja saumaa skeittaamiselle, mikä on ollut todella mukavaa. Jonkun verran on tullut opittua uusia juttujakin. Kiitos vaan Heini, että oot ottanu mua mukaas valvontavuoroilles!

  Jyväskylän halli on kuitenkin sen verran pieni, että porukkaa ei tarvitse olla kuin kymmenkunta, niin paikka alkaa tuntua ahtaalta (onneks miniä saa kuitenkin skeitata usein aika rauhassa). Mua jotenkin ahdistaa se väenpaljoudessa pujottelu ja oman vuoron odotteleminen. Skeittaamisesta tulee niin nopeasti sellaisissa tilanteissa ihan vaan mekaanista suorittamista, ei niinkään sitä linjojen läpi surffaamista ja rentoa hauskanpitoa, millaisena sitä itse pidän. Onneksi Jyväskylästä löytyy parkkihalleja, joissa tilaa on vaikka muille jakaa. Spotteja niissä voisi tosin olla vähän enemmän..

  Tässä pari pätkää tältä talvelta/keväältä, joihin on tullu itekin eksyttyä:

  Kaivelin tänään vanhoja tekstejäni pöytälaatikon uumenista ja törmäsin aika mielenkiintoiseen löytöön: englannin tehtävämonisteeseen, jonka toiselle puolelle olen kirjoittanut lyriikkaa. Keskellä lappua luki kissan kokoisilla kirjaimilla kappaleen kertosäe: FUCK SCHOOL / LET'S SKATE.
  Hetki, jona kirjoitin ton kappaleen palasi mieleen kirkkaana. Oli aurinkoinen kevätpäivä ja englannin tunnilla oli meneillään joku todella ankea kertaustunti, jossa käytiin kielioppia läpi monisteita täyttelemällä. Mieli alkoi harhailla alkavaan viikonloppuun ja pulpetin alla koulun loppumista odottavaan rullalautaan. Kirjoitin ton biisin ja päätin noudattaa kirjoittamaani sanaa: päätin skipata loppupäivän koulusta ja lähteä viettämään viikonloppuani Jyväskylään aikaisemmin. Soitin parille kaverille Jyväskylän päähän, jotka päätti lähteä kanssa koulustaan ja töistään kesken päivän ja lähdettiin porukalla skeittaamaan. Siitä muodostui todella hyvä päivä.

Alla linkki kyseiseen kappaleeseen ja sen lyriikkaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti